Raaderum

– Kortspel hemma och på nätet

Viktigt med inställning vid poker

Det finns väldigt många som tycker om att spela pokerspel, och det är kanske inte så konstigt. Det är en rolig blandning av allt från spänning till strategi och även en nypa tur. Har man allt detta med sig i bagaget kan man dra hem stora stålar och ha riktigt roligt på samma gång.

Varför har poker blivit så populärt? Främst beror det kanske på att internet har gjort så att vi kan spela på ett mycket enklare sätt, vi behöver inte längre åka iväg till ett casino eller försöka få till en pokerkväll med alla vänner för att kunna spela några omgångar, och efter att pokersetet varit årets julklapp under mitten av 00-talet så var succén ett faktum. Och för den som verkligen vill dra hem storkovan så finns det stora möjligheter till det nu för tiden eftersom man kan hitta riktigt bra bonusar på olika sidor, man kan till exempel söka efter en Pokerstars bonus om det är det ställe på nätet man allra bäst tycker om att spela på. Med en bonus har man mer att spela för och kanske vågar man satsa lite extra?

Spela med rätt mindset

Det gäller att ha rätt mindset när man slår sig ner vid pokerbordet för att spela, oavsett om det är ett fysiskt eller ett virtuellt bord man sätter sig vid. Varför då kanske du frågar dig nu när du läser detta? Jo, det handlar om att du med din inställning kan påverka ganska mycket av ditt spel, och är du inte helt hundra mentalt så kan du heller inte räkna med att spelet kommer så gärskilt bra. Ett riktigt praktexempel på det är väl Northug som efter ett riktigt kasst OS spelade bort en hejdundrans massa pengar på poker. Hade till exempel Charlotte Kalla som gick därifrån med huvudet högt och en god inställning spelat poker hade hon nog spelat bra mycket bättre än Northug, för hon hade rätt mindset efter OS. Så spela inte när du är arg, sur, ledsen eller något liknande!